otázka: mám iPhone 3GS 3.1.2, baseband 05.11.07... môžem updatovať môj iPhone priamo cez restore z iTunes bez toho aby som si znemožnil prípadný unlock v budúcnosti? Vraj je final verzia totožná s GM, ktorý JB pre win mám teda použiť? Ďakujem
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
no nebo rovnou kdyby někdo již upravený ios 4 dal ke stažení s cydii tak by to bylo ještě lepší ale asi si budem muset počkat až bude něco na win pro 3gs
4.0 GM upraveny s JB a uz obsahuje cydiu... Aj ked ta posledne dva dni viac neide ako ide (modmyi repo je stale dole). Neviem ci je funkcny aj cez win, ja som to zatial robil len cez mac a ide to. Musis mat ale OS 3.1.2 a JB cez blackra1n...
Naposledy upravil scenic dne úte čer 22, 2010 3:42 pm, celkově upraveno 1
Co já vim tak na unlock od 05.12.01 tohle v cydii nefunguje http://repo666.ultrasn0w.com/ už jsem to zkoušel mockrát newim třeba jsem někde uděla chybu povedlo se to někomu s 3Gs ?
to bolo v sekcii Jailbreak a tiež pozeram nejak tu nie je bud to presuvaju alebo ho daly preč čomu nechapem lebo skoro všetci na 3GS maju noví iboot z vynimkou par jedincu.
Chtěl bych se zeptat jestli udělám i JB pokud už mám v iPhonu nahraný iOS4 a ten JB udělám přes redsn0w 0.9.5b-4. Půjde to ? Mám starý iboot. Poradtě pls Díky
Mám iPhone 3GS iOS 4 a přes PWNageTool jsem si udělal custom fw... Ale když v recovery modu ho chci nahrát tak mi to potom nahodí hlášku a iPhone je pořád v recovery modu... Nevíte nikdo co s tím ? Mám 25 týden takže v pohodě... A itunes 9.2.... Děkuju
EDIT: když se nahrává ten custom tak po delší chvilce to napíše chybu 1604
Tak ja mam opacny problem... firmware jsem si na Macu udelal, ale nevim jak ho dostat do iP. Predpokladam, ze pokud to hodim do DFU a nahraju ze to vyhodi klasickou chybu a pak budu muset restorovat na 4.0.1 ofiko.
Tak to někam uploadni. Třeba to někdo vyzkouší... Někdo komu případný originální FW nebude vadit.
Jak čtu, tak se tohle fórum hemží lidmi, co vykřikujou jaká jsme banda lupičů, když tam máme Pawned nebo JB firmware. (Sice mi pak neuměj vysvětlit, co mám dělat, když potřebuju z Cydie např. MyWi - za které jsem mimochodem platil)
som nováčik v theme iphone. Pred dvoma dňami som si kupil 3Gs 16G. Chem JB na 4.0 aj som si ho urobil ale mam pri nahravaní mam chybu 1604.Ale pochopil som asi že chyba je preto lebo som tam už 4.0 mal. NO ale to ja sa potrápim. Ale cítam tu že máte problem s MAC a pod.
Kuknite toto možno Vám to helfne KOD:WMARE testované používam dlhooo
Tady je odkaz na PWNED 4.0.1. Je to stránka věnující se téhle verzi. A je tam přímo připravená verze pro toho kdo si ji neumí vyrobit. Tak snad ti to pomůže. Je to jen pro OldBootRom....