Na Fenixy mam spadeno, ale drobet me odrazuji obsahla diskuzni fora, kde se rozebiraji problemy s presnosti GPS a vydrzi. Je to opravdu tak zavazny problem? V diskuzich vetsinou prispivaji ti co maji problemy, existuje nekdo kdo zadny problem s poslednim firmware nema?
Pak resim problem zda safirove sklo ci ne, vyplati se? Folie na displej existuje, co takhle tvrzene sklo - tempered glass, ktere uz se na mobilech osvedcuje? Existuje neco takoveho? Pokud ano, tak safir neresim...

tak jak psal kolega, nemá smysl je kupovat jenom kvůli sklíčku, Sapphire má smysl kupovat jenom kvůli vzhledu, že vypadají luxusněji do společnosti a jsou o polovičku těžší, pokud si nepřehodíte na gumový pásek. Mě osobně by to nebavilo furt přehazovat při aktivitě. Pokud si vyladíte přesnost kroku při běhu a nahrajete si ho do hodinek ručně, tak může GPS létat po trase, jak chce, ale vzdálenost bude správná, aspoň u mě teda je
výdrž je taky v pohodě, akorát nedávno se mi stalo, že jsem měl 26% a přes noc se mi vypnuly, že se vybily. Asi jsem musel mít něco zapnuté, protože nevím, jak je to možné. Já mám zápis na 1s. Glonass vůbec nepoužívat 

) tak nejvyssi tempo 0:54km/min bude spis nejaky nonsense, ne?