Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
mne sa prave stala neprijemna vec, zapnem hru a pozeram, ze som lvl 1, zmizli mi vsetky achievementy, badge aj statistiky... podla terajsich mam na konte 2 smrte zappermi, pricom v tabulkach mam rekord nieco cez 5 km a tiez mi zmizla counterfeit machine Jedine, co mi ostalo, su nakupene jetpacky a oblecenie. Skusal som vymazat a znovu stiahnut hru, prihlasit sa do game centra aj openfeintu, ale nic sa nezmenilo.
iPad Mini White 1st gen iPhone 7 32GB Black Lumia 950 DS White
tahle hra u mě nahradila Tiny Wings na postu hry, kterou zabijim každou volnou chviličku, i když mám někde třeba jenom minutu čekat... zatim mám nahráno přes 20 hodin a furt baví
jenom se bojim, že za chvíli nebudu mít za to utrácet coiny
Mozno trochu divna otazka, neviete, ktora najnovsia verzia Jetpack Joyride este podporuje starsi iOS 4.2.1? Podarilo sa mi ozivit stary iPod Touch 2G a s hrozou som zistil, ze mi to tam nejde. IPA subor si uz odniekadial zozeniem
iPad Mini White 1st gen iPhone 7 32GB Black Lumia 950 DS White
ahoj, v 1.2.6 by ti mala ist, myslim ze aj 1.3.5, cisto teoreticky aj 1.4.1 ale to uz nei som si isty. Ja pouzivam tu 1.2.6 sa mi zda ze je jedna z posledych ktore mi idu na iP 3G plynulo.