Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Rat on scooter XL, je skvělá, jednoduchá a hlavně chytlavá hra. Je to další hra, kde se můžeme překonávat v rekordech. Je zadarmo takže určitě vyzkoušejte a kdyby vás to chytlo klidně sem napiště i nějaký rekord v danem modu hry. Osobně hraju jen první mod SUPER CHEESE XL s kamaradem se furt předháníme on drží nejlepší skore 127 a já mám zatím jen 92 Vyzkoušejte a kdyžtak se podělte o rekord!
Tak to je hodně dobrá hra. Na těch screenech zase vypadá, že je ta grafika bída, ale když sem to nainstaloval tak mě to chytlo. Nicméně, je to celkem složitý, po 30 už je to celkem rychlý i.
Můj rekord je zatim hned v tom prvním módu(cheese): 75
To opravdu nevím, ale myslím si že pořád 75 je napoprvé hodně slušný výkon. Složitý to celkem je to souhlasím, pak už to jsou celkem stihy se trefit na tu plošinu já se přes svých 92 nějak nemůžu dostat
Podivej se do options a fun stats... Jsou 2 druhy grindu a nejaka jizda po prednim kole.. Normalnich grindu mam pres 300 na zadnim kole mam 7 a to posledni se mi jeste nepovedlo