a myslim, že dlouho nenajdeš.. myslim, že Apple bude chtít doprodat starý iPody a potom nasadí nový... A hlavně u nás ve městě maj ještě iPod nano 2 generace... což mi přijde docela vtipný
prave si chci koupit ipod touch, a nevim jestli si mam koupit ten 1. generace nebo si chvili pockat na ten 2. generace, prece jen o trochu vetsi vydrz, tlacitka na ovladani hlasitosti a repracek bych bral co sem koukal na oficialnich strankach a v zahranicnich obchodech uz ty novy prodavaj, takze doufam ze brzo zacnou i u nas
no ja spis vidim problem, ze 8GB verze iphona stoji 12k, a 8GB verze ipod touche za 6k. A v tom mit prehravac a mobil najednou nevidim problem, aspon se nebudu bat ze si ho rozbiju az pudu nekam kalit
No to je taky pravda.. Ale myslim, že když si budeš kupovat nový iPhone, tak si ho koupíš s tarifem a vyjde ti třeba i levněji než iPod touch... Ale to je jen otázka názorů.... Já mám iPod touch i iPhone a iPhone se mi zdá pohodlnější... Mám net v kapse a tak...
Je moc hezkej.... Ale nemá foťák... Což mě docela naštvalo, když se potřebuje něco vyblejsknout... A na to jak je úzoučkej se drží docela dobře... A taky reprák je velmi potichej... Ale na sledování filmů tu stačí
Samozřejmě, ale já porovnám s konkurencí. Multimediální přehráváč není určen k fotografování. Je pravda, že ovšem na takový přístroj jako je iTouch be se hodil, jenže by to stálo peníze navíc a při cenách, které nastavili asi nereálné, ale především ho nepotřebují tam dávat.